Moederdag 10 mei 2015

Stichting Waterval is 10 jaar geleden gestart met dit initiatief en deelt sinds die tijd elk jaar rozen uit aan de ouderen in onze samenleving. Stichting Camellia en Platform ZijN deden dit jaar voor de tweede keer mee. Daarnaast hebben zij hulp gekregen van diverse vrijwilligers. Onder deze vrijwilligers zaten Bibi Fadlalla (gemeenteraadslid PvdA) en Bernadette Vieverich (gemeenteraadslid Groenlinks).

De voorzitter van Stichting Waterval, Fikri Calkin, vertelt over de achtergrond van dit initiatief. “ Wij vinden vaders en moeders van groot belang in onze samenleving. Kinderen ontwikkelen zich namelijk met de steun en zorg van de ouders. Wij moeten onze ouderen niet vergeten. Veel ouderen zijn eenzaam en kunnen we wat extra aandacht gebruiken. Met dit initiatief willen wij contacten leggen met andere mensen en organisaties om zo een participerende bijdrage te leveren aan de samenleving.”

De ouderen waren blij verrast en hebben genoten van de aandacht.