Laatste afgelopen Evenementen

Introductiedag taallessen

Sara Burgerhartstraat 3 Sarah Burgerhartstraat 3, Amsterdam

Binnenkort gaan de taallessen van start!!! Wil je de Nederlandse taal (beter) leren, kom dan aanstaande donderdag, 1 februari, naar de introductiedag. Tijdens deze bijeenkomst wordt uitgelegd wanneer de lessen zullen beginnen en wat de inhoud van de lessen zal zijn. Aanmelden kan via: info@stichtingcamellia.nl

Het belang van lezen

Bibliotheek Haarlem Schalwijk Fie Carelsenplein 2, Haarlem

Kom vrijdag 30 juni naar de bibliotheek Schalwijk in Haarlem, om meer te weten te komen over het belang van lezen. Lezen helpt je, jong of oud,  in de ontwikkeling van je taalvaardigheden en verbreedt o.a. je kansen op de arbeidsmarkt. Mis de tips die hieraan gepaard gaan niet!

Talentenbeurs Amsterdam West

Talentenbeurs Amsterdam West Hannie Dankbaarpassage 18, Amsterdam

Ben je op zoek naar een stage of wil je als vrijwilliger aan de slag binnen een maatschappelijke organisatie? Dan ben je  bij De Talentenbeurs Amsterdam West op het juiste adres. Maak tijdens deze gelegenheid kennis met Stichting Camellia, een maatschappelijke organisatie die zich o.a. richt op vrouwenempowerment.